HTM Nachtbuzz

Wil je ‘s nachts nog naar huis en rijdt de normale dienstregeling niet meer? Ga dan met 1 van 6 HTM Nachtbuzz-lijnen. Koop een kaartje via de HTM Ticket app, koop een los kaartje bij de buschauffeur of check in en uit met je OV-chipkaart. 

Check in en uit met je OV-chipkaart € 4,50 (in 2019 € 5,-)

In de HTM Nachtbuzz check je bij het instappen in met je OV-chipkaart bij de kaartlezer en bij het uitstappen check je uit. Je betaalt een vast bedrag van € 4,50 per rit. Je kunt zowel een anonieme als een persoonlijke OV-chipkaart gebruiken. 

Koop een kaartje in de HTM Ticket app € 4,50 (in 2019 € 5,-)

Download de HTM Ticket app op je smartphone. Koop hier met je creditcard of iDeal een HTM nachtbuzz-kaart. Het kaartje is alleen te koop op vrijdag en zaterdag in de HTM Ticket app. Het kaartje is alleen geldig op de dag van aankoop. Dus op vrijdag koop je het kaartje HTM Nachtbuzz Vrijdagavond. Dit kaartje is geldig op de HTM Nachtbuzz in de nacht van vrijdag op zaterdag. Het kaartje HTM Nachtbus Zaterdagavond is alleen te koop op zaterdag en geldig in de nacht van zaterdag op zondag. Nachtbuzzticketapp

Los kaartje? HTM Nachtbuzz-kaart € 5,-

Koop voor € 5,- een los kaartje bij de buschauffeur van de HTM Nachtbuzz. Je betaalt (contactloos) met je bankpas of creditcard (Visa, Mastercard).

Het HTM Nachtbuzz-kaartje is de hele nacht geldig na aankoop. Overstappen is toegestaan op andere HTM Nachtbuzz-lijnen en op de Arriva nachtbus 800 tussen Zoetermeer en Leiden. Het kaartje is niet geldig op alle andere tramlijnen van HTM, buslijnen van HTMbuzz en andere vervoerders.

Alle andere vervoerbewijzen zijn niet geldig in de HTM Nachtbuzz.

Reizen met de HTM Nachtbuzz

De nachtbussen vertrekken vanuit het centrum van Den Haag bij halte Buitenhof. Ze rijden tot 5.00 uur ‘s nachts naar onder andere Scheveningen, Leidschendam, Rijswijk, Delft en Leidschenveen en Zoetermeer. Ideaal voor na een avondje stappen.

HTM Nachtbuzzlijnen N1, N2, N3, N4, N5 en N6.
Op vrijdag- en zaterdagnacht, van 01.00 uur tot 05.00 uur.

Vertrekpunt is het centrum van Den Haag (halte Buitenhof). 

Vanaf 14 december 2018 wijzigen de routes van de Nachtbuzz-lijnen en wordt het nachtnet uitgebreid naar o.a. Voorschoten, Wassenaar, Vroondaal en de Binckhorst. Bekijk de lijnennetkaart nachtbussen vanaf 14 december 2018.

nachtbus, calltoaction def.

HTM helpt je graag

Klantenservice: 0900-4864636

(gebruikelijke belkosten)

Maandag t/m vrijdag 07:00 – 22:00 uur
Zaterdag 08:00 – 22:00 uur
Zondag 09:00 – 22:00 uur
Of op Facebook en Twitter.